Pages Navigation Menu

JuanJutawan Innotech

P1 – The Dark Knight dan MiFi

Packet One Networks (Malaysia) Sdn. Bhd. (P1) melancarkan MiFi  MF230 dengan filem blokbuster “The Dark Knight Rises”. MiFi adalah singkatan kepada Mobile Wifi yang mana ia merupakan satu lagi kemudahan wireless Internet.

Modem ini tak perlukan soket. Ia peranti wifi mudah-alih. Modem MiFi  MF230 ini membolehkan anda berkongsi internet dengan enam lagi gajet milik anda seperti iPad, iPod Touch, iPhone, Blackberry dan notebook/netbook lain melalui WiFi secara serentak.

Modem P1 MiFi bersaiz poket tersediakan untuk hanya RM100 dengan mana-mana standard plan P1 Togo™, kombo OnePlan™ atau sebagai tambahan kepada pelan ForHome ™. Ini bermakna MiFi (WiFi peribadi 4G) boleh diakses dengan hanya RM100(sekali bayaran) dan untuk yuran bulanan sebanyak RM39.

MiFi

Sebagai sebahagian daripada kempen ini, sebarang pembelian MiFi P1 mana-mana plan ia di datangkan khas dengan barangan eksklusif ‘The Dark Knight Rises’ untuk masa yang terhad sementara stok masih ada. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai modem MiFi P1 dan rancangan, sila layari www.p1.com.my/togo

MiFi

MiFi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *