Pages Navigation Menu

JuanJutawan Innotech

Review Top Secret a.k.a The Billionair Berserta Link Download.

Salam sejahtera.

Top Secret aka The Billionair antara filem yang sempat saya tonton beberapa minggu lepas. Walau pun filem ini sudah ditayangkan pada tahun 2011 saya baru sempat menonton filem Top Secret baru-baru ini. Satu perkataan untuk saya berikan kepada filem ini adalah “TERHEBAT!”.

Mari kita tonton promo video cerita ini…

Sinopsis.

Filem ini mengisahkan tentang seorang anak muda dari Thailand bernama Top Ippat Kulpongvanit  berusia 16 tahun yang memperolehi kekayaan dengan permainan video online. Dengan wang yang diperolehi, dia mampu membeli sebuah kereta melebihi 70, 000 bath secara tunai.

Oleh sebab terlalu asyik dengan permainan video online, dia telah ketinggalan dalam pelajaran dan akhirnya berhenti sekolah. Dalam masa yang sama, perniagaan keluarganya diambang kejatuhan dan akhirnya diisytiharkan muflis.

Pada suatu hari, akaun permainan onlinenya telah disekat. Top Ippat dikesan oleh penyedia permainan online tersebut, kerana telah melakukan urusan jual beli menggunakan permainan tersebut. Perbuatan tersebut adalah dilarang oleh penyedia permainan terbabit. Akhirnya, Top Ippat telah kehilangan sumber pendapatan.

Untuk sambungannya, anda boleh beli cd filem ini di kedai berhampiran anda atau download dan tonton sendiri filem ini. 🙂

 

Link download: http://adf.ly/349019/topsecretbillionair

Nota: Sila tunggu 5saat dan klik pada “skip ad”.

 

Kata-kata menarik.

Saya menonton cerita ini dalam versi terjemahan Bahasa Inggeris. Jadi kata-kata juga dalam Bahasa Inggeris. Kata-kata ini adalah ungkapan dari watak utama iaitu Top Ippat Kulpongvanit.

-There is no problem that can’t be resolved

-We must be confident of success.

-If you think will be successful, you will b successful. Good way of thinking will give strenght. Be personally always think positive and always optimistic..

 

Top Ippat

Top Ippat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *