Pages Navigation Menu

JuanJutawan Innotech

Salam Lebaran Dan Ezine MLM Percuma?

Salam hormat,

Apa khabar anda semua pembaca setia JuanJutawanDotCom? Bagaimana dengan ibadah puasa anda bagi yang beragama Islam? Saya harap semuanya berjalan dengan lancar ya. Jangan ponteng puasa sudahlah ya. Tabahkan hati, kukuhkan iman. Anda pasti dapat melaluinya dengan tenang. InsyaAllah.


Owh ya, dikesempatan yang ada ini juga, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca blog saya ini yang beragama Islam. Rasanya tidak terlalu awal saya mengucapkannya bukan.

Kepada anda yang akan pulang ke kampung halaman saya ucapkan selamat jalan kepada anda. Berhati-hati jika memandu. Bak kata orang, “biar lambat, asalkan selamat”. Pada tahun ini, saya akan pulang berhari raya di Jelebu (malam raya) dan Kuala Pilah (raya pertama). Bagaimana pula dengan anda? Jika ada kelapangan, mungkin kita boleh berjumpa. Huhu.

Anda pasti tahu blog yang saya tulis ini adalah berkenaan dengan perniagaan MLM bukan? Di sini, saya ingin berkongsi berita gembira bersama para pembaca blog saya ini. Sebenarnya, beberapa hari lepas, saya telah ditawarkan untuk menulis ezine atau emajalah berkenaan dengan perniagaan MLM. Eish, Juan ni. Takde yang menggembirakan pun. Sabar ya. Saya belum habis cerita lagi.

Saya telah dijemput oleh pihak DreamDiamond.net untuk menulis ezine edisi sulung tersebut. Apa yang bestnya, apabila siap nanti, ia akan diedarkan secara percuma. Itu, yang diberitahu kepada saya oleh pihak dreamdiamond. Jadi sebelum saya mula menulis, saya inginkan feedback dari anda. Apa yang anda ingin tahu berkenaan perniagaan MLM?


Anda boleh tinggalkan jawapan di ruangan komen di bawah ini atau anda juga boleh terus mengisi form yang telah saya sediakan di bahagian hubungi. Saya menantikan feedback dari anda ya. Jika anda ada apa-apa soalan atau pertanyaan, anda juga boleh berbuat demikian. Semoga kita sama-sama akan mendapat manfaatnya.

Akhir kata, saya dahulukan ucapan terima kasih kepada anda yang bakal memberi feedback. Lagi sekali saya ingin ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan maaf zahir batin. Jumpa lagi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *